Testimoniale

“Omul sfinteste locul”. Vorba aceasta se adevereste 100% cand este vorba despre Mariana Mitroi. Organizez nunti si evenimente corporate de peste 10 ani. Si oriunde a fost Mariana in charge am facut evenimente fara sa clipesc. Fie ca vorbim de nunti de 50 sau 300 de persoane sau de conferinte de 600-700 de persoane, orice eveniment alaturi de Mariana si echipele ei au fost un succes. Acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca exista o mentalitate de a ajuta non-stop si in orice situatie pe care ea o cladeste in jurul ei oriunde merge. Ai probleme in saptamana de dinaintea nuntii, te ajuta. Ai probleme in ziua nuntii, te ajuta, desi mai are alte n evenimente in acelasi timp. Si nu doar ea, ci toata echipa.

Asta este atmosfera la ei: “Rezolvam...”

Credeti-ma oricat de bine si la linie ai organiza evenimentele, situatii neprevazute apar in ziua evenimentului. Echipa LDRS va fi acolo sa va ajute fie ca sunteti organizatori ca si mine sau clienti finali.

Ii recomand cu mare drag si responsabilitate!

Adriana Petre
Creatorii de Nunti - www.creatoriidenunti.ro

Lucrez cu Carmen de 6 ani si este cel mai bun partener pe care il poti avea intr-un eveniment. Universum organizeaza evenimente de scara larga dar si multe evenimente premium, iar LDRS este furnizorul pe care te poti baza indiferent de ce ai nevoie. Serviciile sunt ireprosabile, mancarea este delicioasa iar personalul este profesionist. Ii recomandam cu mare incredere pentru orice fel de eveniment.

Catalina Manaila
Universum - www.universum.ro

Carmen si Mariana – acest yin si yang al evenimentelor! Intotdeauna prezente, intotdeauna echilibrate si intotdeauna alaturi de tine! Am organizat zeci de evenimente impreuna, am trecut prin tot felul de situatii, insa niciodata nu am avut vreo teama ca nu vom termina proiectul cu succes! Le apreciez mult pentru corectitudine si pentru flexibilitatea de care dau dovada atunci cand clientul iti cere imposibilul.

Echipa lor este minunata. In timpul evenimentelor iti dau impresia ca faci parte dintr-un grup omogen. Pentru ca asa functioneaza ei, ca o familie. Familia LDRS.

Doamnelor va doresc sa cuceriti ce inca nu a fost cucerit! Stiti bine ca v-am recomandat si va recomand de fiecare data cand am ocazia, fara nicio exceptie! Abia astept sa ne reunim fortele pentru inca un eveniment de succes!

Mihaela Rotariu
M List Events