Management de eveniment

 

 

Stim ca vrei ca evenimentul tau sa fie unul exceptional. Fie ca este vorba despre un eveniment privat (nunta, aniversare, botez, garden party, cocktail) sau unul corporate (petrecere de companie, conferinta de presa, workshop, team building, lansare de produs, inaugurare sediu) ori un eveniment social (baluri, banchete, ceremonii de absolvire, reuniuni), oriunde in Romania sau in strainatate, noi ne ocupam sa iasa asa cum ti-ai dorit.

Cu o exprienta de peste 15 ani in organizarea de evenimente, LDRS ofera servicii complete in acest domeniu:

o Concept eveniment
o Design personalizat in functie de tema si scopul evenimentului
o Recomandare furnizori: locatie, catering, logistica
o Suport tehnic – sunet, lumini, echipamente proiectie
o Entertainment: trupe, DJ, artisti, animatori
o Ceremonii in aer liber
o Prezenta personal calificat pe toata durata evenimentului: event manager, ospatari, bucatari, bartenders,
sommelier, hostess, personal curatenie
o Cazare
o Transport

Programe in noua era a online-ului

 

Cursuri online de cooking pentru adulti si copii – Gateste, mananca si socializeaza online! Am creat programe, cursuri si workshop-uri de cooking online, care sunt cea mai populara experienta prin care colegii se pot reintalni si pot petrece timp de calitate impreuna sau parintii le pot oferi copiilor o activitate interesanta si diferita. Adaptandu-ne serviciile noului context in care multe dintre activitatile offline s-au mutat online, suntem alaturi de companiile care isi doresc sa organizeze workshop-uri pentru angajati in mediul virtual.

Fii Chef pentru tine si cei importanti tie

 

Echipa noastra, care aduce gustul gastronomiei autentice in fiecare bucatarie, prin cursuri de online cooking conduse de chefi renumiti, are misiunea de a oferi nu numai hrana pentru corp, cat si pentru suflet. Avem in meniu cursuri, provocari si experiente unice, la cel mai inalt nivel. Pentru ca suntem ”Fit for leaders”.

Servicii surmesur pentru evenimentul tau

Te vom ghida pe parcursul intregului proces, oferind suport si servicii ”surmesur” la cel mai inalt standard, fie ca este vorba despre o nunta nonconformista intr-un peisaj insorit sau despre o petrecere corporate in cel mai formal cadru. Cu aceeasi implicare, energie si creativitate, echipa noastra se dedica fiecarui eveniment, indiferent daca doresti sa ne incredintezi organizarea intregului proiect sau sa delegi numai o parte dintre sarcini. Tu decizi gradul nostru de implicare, iar noi venim cu aceeasi pasiune pentru perfectiune, care face fiecare eveniment spectaculos si unic, de la prima impresie pana la cel mai mic detaliu. Pentru ca noi suntem LDRS, impreuna cu clientii nostri suntem ”Fit for leaders”.