LDRS.RO

Management de eveniment

LDRS este o companie de consultanță în domeniul ospitalității, care asigură și organizarea evenimentului tău, fie că este vorba despre un eveniment privat (nuntă, aniversare, botez, garden party, cocktail), un eveniment corporate (petrecere de companie, conferință de presă, simpozion, workshop, team building, lansare de produs, inaugurare sediu), sau un eveniment social (baluri, banchete, ceremonii de absolvire, reuniuni), oriunde în România sau în străinătate.

Cu o expriență de peste 15 ani în organizarea de evenimente, LDRS oferă servicii complete în acest domeniu:

  • Concept eveniment
  • Design personalizat în funcție de tema și scopul evenimentului
  • Recomandare furnizori: locație, catering, logistică
  • Suport tehnic – sunet, lumini, echipamente proiectie
  • Entertainment: trupe, DJ, artiști, animatori
  • Ceremonii în aer liber
  • Prezență personal calificat pe toată durata evenimentului: event manager, ospătari, bucătari, bartenders, sommelier, hostess, personal curățenie
  • Cazare
  • Transport
  • Cursuri online cooking – Gătește, mănâncă și socializează online! Echipa LDRS a creat programe și cursuri de cooking online, care sunt cea mai populară experiență prin care colegii se pot reîntâlni și pot petrece timp e calitate împreună. Adaptându-și serviciile noului context în care multe dintre activitațile offline s-au mutat online, LDRS este alături de companiile care își doresc să organizeze workshop-uri pentru angajați în mediul virtual. Echipa noastră, care aduce gustul gastronomiei autentice în fiecare bucătărie, prin cursuri de online cooking conduse de chefi renumiți, are misiunea de a oferi nu numai hrană pentru corp, cât și pentru suflet. Avem în meniu cursuri, provocări și experiențe unice, la cel mai înalt nivel. Pentru că suntem ”Fit for leaders!”

Echipa LDRS te va ghida pe parcursul întregului proces, oferind suport și servicii ”sur mesure” la cel mai înalt standard, fie că este vorba despre o nuntă nonconformistă într-un peisaj insolit sau despre o petrecere corporate în cel mai formal cadru. Cu aceeași implicare, energie și creativitate, echipa noastră se dedică fiecărui eveniment, indiferent dacă dorești să ne încredințezi organizarea întregului proiect sau să delegi numai o parte dintre sarcini. Tu decizi gradul nostru de implicare, iar noi venim cu aceeași pasiune pentru perfecțiune, care face fiecare eveniment spectaculos și unic, de la prima impresie până la cel mai mic detaliu. Pentru că noi suntem LDRS, împreună cu clienții noștri suntem ”Fit for leaders”.