Fie ca ai visat dintotdeauna sa rostesti „marele DA” intr-un cadru de poveste, alaturi de toti prietenii apropiati, pe o insula in Grecia sau pe o plaja pustie in Boracay, fie ca ti-ai imaginat mereu ca nunta ta va fi o escapada in doi intr-un oras romantic, noi iti transformam dorinta intr-un eveniment memorabil.

 

Ceea ce pentru tine va fi un vis frumos, pentru noi este gandul din fiecare ora. Suntem pasionati de evenimente si obsedati de perfectiunea acestora. Asa ca avem incredere sa-ti garantam un eveniment impecabil pentru cele mai importante momente din viata ta: logodna, aniversare, petrecerea zilei de nastere, workshop pentru echipa care merita, cursuri tematice si multe altele.

Pentru consultantii LDRS, orice vis continua in mod firesc cu un plan concret care include toate detaliile, de la calatoria cu avionul, barca sau trenul, la culoarea tortului de nunta, after party-ul epic si drumul inapoi acasa.
Adoram sa transformam orice nunta intr-o succesiune de experiente fantastice pe parcursul mai multor zile, incepand cu welcome party, continuand cu repetitia de nunta si incheind cu un brunch de neuitat.

“This is the beginning of a beautiful friendship”

In cei peste 15 ani de experienta, echipa LDRS a gasit raspunsul potrivit pentru a face fericite peste 2000 de mirese, iar acesta este doar un ”mic” detaliu care probeaza experienta, eficienta si profesionalismul lor.
Asta poate si pentru ca noi ne implicam total, oferind solutii ”surmesur”, respectandu-va dorintele si avand ca abmbitie sa va depasim asteptarile.

Si pentru ca am mentionat de “surmesur” si masura in care ne putem implica ramane la alegerea voastra. Ne putem ocupa de organizarea intregului eveniment sau numai o parte dintre sarcini, voi decideti gradul nostru de implicare.

Acum, tot ce trebuie sa faci este sa pui degetul pe harta, sa alegi locul in care visezi sa mergi, iar noi construim detaliile logistice si iti oferim serviciile de care ai nevoie.