LDRS.RO

Evenimente în străinătate

Fie că ai visat dintotdeauna să rostești „marele DA” într-un cadru de poveste, alături de toți prietenii apropiați, pe o insulă în Grecia sau pe o plajă pustie în Boracay, fie că ți-ai imaginat mereu că nunta ta va fi o escapadă în doi într-un oraș romantic, LDRS îți transformă dorința într-un eveniment memorabil.

Pentru consultanții LDRS, orice vis continuă în mod firesc cu un plan concret ce include toate detaliile, de la călătoria cu avionul, barca sau trenul, la culoarea tortului de nuntă, after party-ul epic și drumul înapoi acasă. Adorăm să transformăm orice nuntă într-o succesiune de experiențe fantastice pe parcursul mai multor zile, începând cu wellcome party, continuând cu repetiția de nuntă și încheind cu un brunch de neuitat.

Cu aceeași implicare și atenție la detalii, consultanții noștri se dedică tuturor evenimentelor deosebite din viața ta: logodnă, aniversare, petrecerea zilei de naștere și multe altele.

Experții LDRS au găsit în cei 15 ani de experiență răspunsul potrivit pentru a face fericite peste 2000 de mirese, iar acesta este doar un ”mic” detaliu care probează experiența, eficiența și profesionalismul lor.

LDRS este echipa care se implică total, este creativă, oferă soluții ”sur mesure”, respectă dorințele și depășește așteptările.

Fie că îți dorești să ne încredințezi organizarea întregului eveniment sau să delegi numai o parte dintre sarcini, cu LDRS tu decizi gradul nostru de implicare.

Nu trebuie decât să pui degetul pe hartă, să alegi locul în care visezi să mergi, iar noi construim detaliile logistice și îți oferim serviciile de care ai nevoie.