Floriana Popescu - Manager de Eveniment

 

Sunt Floriana Popescu si sunt pasionata de inovatie, planning si transformarea dorintelor in realitate. Lucrez ca manager de eveniment de mai bine de 6 ani, coordonand cu succes peste 500 de evenimente. Preocuparea mea principala este sa livrez experiențe care corespund nevoilor clienților noștri, fie ca este vorba de aniversari de 20 de invitați, conferințe de 200 de persoane sau nunți de mare amploare. Ambitia mea este si motto-ul dupa care imi conduc activitatea: ”Un eveniment reusit isi atinge nu numai scopul, dar depașește așteptarile.”
Iar pentru asta, imi dedic toata energia, creativitatea si gasirea de solutii optime fiecarui eveniment.

Cristina Acostachioae - Manager de Eveniment

Buna, sunt Cristina Acostachioae si dupa ce am absolvit Management in Alimentatie Publica si Agroturism, am inceput sa lucrez in domeniul organizarii de evenimente, devenind rapid Manager de Eveniment, ca mai apoi sa completez atributiile mele cu trainiguri sustinute pentru echipele de ospatari si picoli. Mi se spune ca sunt chitibusara, pentru ca ma implic in cele mai mici detalii in desfasurarea evenimentelor, fie ca sunt private, sociale sau corporate. Imi place sa stiu totul despre evenimentul de care sunt responsabila si astfel sa pot gestiona eficient si in control pana la final. In fond, consider ca treaba clientului este sa se bucure de eveniment si sa stea linistit ca este cineva care se ocupa de tot.

In cadrul LDRS ma mai ocup si de programele constante de internship unde sunt gata sa impart din experienta mea.

Pentru mine situatiile de criza reprezinta oportunitati care ma determina sa devin creativa, de aceea iubesc sa organizez evenimente unde provocarile sunt la ordinea zilei.

 

Cosmin Ifrim - Manager de Eveniment

 

 

Sunt Cosmin si sunt liderul de echipa. Activez de 5 ani in domeniul evenimentelor si am coordonat cu success peste 200 de evenimente din postura de Manager de Eveniment. Sunt foarte atent la detalii, perfectionist si energic. Imi place challenge-ul pe care il aduce fiecare eveniment. Rezolv situatiile imprevizibile cu zambetul pe buze, oricat de grea este incercarea. Imi iubesc echipa si stiu ca impreuna suntem de neoprit.

Succesul unui eveniment reusit sta in micile detalii pe care doar un profesionist le poate observa.

 

Valentin Costea - Manager de Bar

 

Se spune ca un bartender stie mai multe secrete despre clientii sai, decat stiu terapeutii, dar imi place sa cred ca la mine vin pentru cocktail-urile pe care le prepar. Sunt Valentin Costea si de mai bine de 7 ani studiez si aplic arta mixologiei. Creez, inovez, reinventez cocktailuri alcoolice si non alcoolice. Invat in fiecare zi, cu pasiune, seriozitate si curiozitate. Cred ca o bautura bine aleasa langa un fel de mancare, face ca experienta gustativa sa fie una completa. De aceea creez retete originale, concep meniuri pentru baruri si formez echipe de bartenderi. Va astept sa va surprind cu cocktail-uri sub semnatura proprie, dar si cu retele consacrate.

Daca viata imi ofera cateva boabe de cafea, inventez un cocktail.