Servicii Consultanta HoReCa

 

Suntem o firma de consultanta completa pentru toate nevoile afacerii tale. De numele nostru se leaga branduri de succes – restaurante fine dining, restaurante casual, baruri, baruri lounge, cafenele sau locatii de evenimente. Fie ca este vorba de cercetare de piata, creare de brand, amenajare de restaurant, planificare de meniu, instruire a personalului sau marketing – noi detinem expertiza si experienta necesare pentru a livra la cheie proiectul de succes pe care ti-l doresti.

RE[lansarea] afacerii tale

 

In actualul context socio-economic, majoritatea business-urilor din domeniul ospitalitatii, fie ca sunt la inceput de drum, fie ca au ani de experienta in spate, au nevoie de o strategie noua, capabila sa livreze rezultate intr-un timp cat mai scurt. Consultantii LDRS (re)lanseaza afacerea ta, creand proiecte personalizate care se sustin singure, cu impact imediat si beneficii pe termen lung.

RE[branding] de la A la Z

In timp ce pornesti un nou business, rebranduiesti afacerea existenta, sau te reinventezi in conditii de criza, trebuie sa iei in considerare o multitudine de factori. Acestia vizeaza atat modalitatea corecta de a decide conceptul restaurantului,  designul locatiei, crearea meniurilor, cat si angajarea si pregatirea personalului.

RE[inventare]

 

De cele mai multe ori, restaurantele existente au nevoie de un consultant pentru a se putea mentine pe piata sau pentru a-si moderniza modul de lucru. Se intampla adesea ca brandurile celebre sa aibe o abordare ”old school”, iar implementarea de noi tehnologii devine cruciala pentru productivitate maxima.

“Cei pregatiti sunt cu un pas mai aproape de success”

 

Daca nu ai experienta in domeniul Food & Beverage, este posibil sa te confrunti cu anumite provocari. Poti sa te documentezi despre cele mai frecvente greseli facute de proprietarii de restaurante, dar acest lucru nu te va ajuta sa le si eviti. Noi iti putem garanta ca avem solutii pentru toate problemele cu care s-ar putea confrunta business-ul tau. Atat la inceputul proiectului, cat si pe parcursul derularii lui, serviciile LDRS vor fi ancora de care se leaga nu numai un plan de afaceri adecvat, ci si o gestionare financiara in acord cu fluctuatiile pietei.

Serviciile LDRS includ:

o Studiu de piata / analiza concurenta
o Plan de afaceri
o Plan de investitii
o Plan de marketing
o Dezvoltare Concept
o Branding si proiectare
o Amenajari interioare
o Autorizatii

o Identificare si negociere contracte pentru locatii noi, furnizori (echipamente, materie prima)
o Recrutare si inchiriere personal
o Creare meniuri si/sau standardizare retete
o Analiza SWOT
o Proceduri de lucru, HACCP si managementul calitatii
o Draft-uri de contracte si raportari
o Training department de vanzari, operational, productie, management

Toate acestea, impreuna cu o experienta de 15 de ani in industria HoReCa iti sunt puse la dispozitie de cei doi experti LDRS:

MARIANA MITROI

Managing Partner LDRS
Evenimente Private