Mariana Mitroi - Managing Partner LDRS

Sunt Mariana Mitroi si pasiunea mea e sa creez proiecte impecabile. Am o mica obsesie pentru detalii si controlul tuturor elementelor care fac parte dintr-un proiect, fie ca este o nunta sau o strategie de business in domeniul ospitalitatii. Mi se mai spune si “Mama nuntilor”, asta poate pentru ca am organizat peste 2000 de nunti in cei peste 18 ani de experienta, desi nu organizez numai nunti, ci toate acele evenimente care construiesc memoria afectiva: botezuri, aniversari, logodne sau intalniri memorabile. In cadrul LDRS sunt managing partner, alaturi de Carmen Strugari, dar formarea mea universitara in Economie si Marketing ma face sa gandesc totul prin filtrul unui manager. Astfel, am coordonat proiectele de inaugurare pentru 8 cafenele, 3 restaurante și 6 locatii destinate evenimentelor.

Experienta dobandita intr-un domeniu atat de complex cum este cel al ospitalitatii m-a inspirat sa pun la punct metode de implementare ale planurilor operationale, financiare, de marketing si vanzari. In afara de domeniul organizarii de evenimente, creativitatea mi-o pun in slujba dezvoltarii de strategii customizate specifice fiecarui proiect, fie ca e vorba de modele de business de succes pentru companii din domeniul ospitalitatii, de o petrecere privata, un eveniment de 2000 de persoane sau o conferinta.

Cred ca fiecare proiect m-a invatat ceva nou, asa ca la randul meu doresc sa transmit mai departe necunoscutele aceste industrii. De aceea, sustin in mod periodic traininguri pentru profesionistii din industrie, actuali sau viitori, cu scopul de a deveni lider in domeniu. In cadrul consultantei si managementului pe care le sustin business-urilor din HoReCa, exemplele oferite de experienta proprie sunt mai valoroase decat orice demers teoretic. Clientii nostri spun despre mine ca implicarea mea este garantia unui eveniment reusit”, dar eu cred ca acest lucru se datoreaza seriozitatii, rabdarii si atitudinii pozitive “I can do” cu care lucrez la fiecare proiect, fiind mereu “hands on”. Cu alte cuvinte, sunt acel profesionist care se uita la fiecare detaliu, ca tu sa stai fara fara griji.

Telul meu este sa dezvolt o comunitate de lideri care sa aiba satisfactia “lucrului bine facut” indiferent de dimensiunea proiectului in care au fost sau sunt implicati. Un lider adevarat, isi cunoaste limitele si tinde sa si le depaseasca prin ascultare activa si dezvoltare continua.Un lider adevarat inspira incredere pentru ca la randul lui transmite acelasi sentiment celor din jur.

Acum, ca m-am prezentat, mi-ar placea sa va cunosc pe voi. Ce idei nebune aveti? Sunt pregatita sa le implementez. Contactati-ma la: mariana@ldrs.ro, 0724 086 285 .