CARMEN STRUGARI - Managing Partner LDRS

Da-ti-mi voie sa ma prezint: sunt Carmen Strugari, managing Partner LDRS, alaturi de colega mea Mariana Mitroi. De peste 15 ani ma ocup de tot ce inseamna evenimente corporate, de la dezvoltarea departamentelor de productie pana la coodonarea echipelor de vanzari, operational si logistica ori calitate in industria alimentara. Am inceput cu studiile in tehnologia si prelucrarea alimentelor, iar apoi am continuat perfectionarea, devenind auditor intern HACCP – 22000. Dar specializarea mea este data cel mai mult de experienta complexa prin care m-a purtat acest domeniu. Am organizat peste 2000 de evenimente, am implementat deschiderea a 10 locatii takeaway, o cafenea, o brutarie si 4 restaurante si am coordonat un centru de conferinte cu o capacitate de 1200 de locuri, timp de 6 ani. Mi s-a spus ca am spirit antreprenorial si cred ca acest lucru s-a vazut prin leadership, atentia asupra a ceea ce inseamna “cost control” si satisfactia pentru “return of investment”. Cred ca felul meu de a privi lucrurile, a facut ca sute de clienti sa-si lase pe mana mea evenimentele lor cele mai importante, stiind ca le voi trata cu seriozitatea si implicarea necesara ca si cum ar fi ale mele. De fapt, chiar asa e, pentru ca gandurile care ma trezesc noaptea sunt pentru business-urile si evenimentele clientilor nostri, care de fapt, ajung sa ne fie prieteni si pentru care dam totul.

In echipa noastra nu exista sefi, ci “responsabili de succes”, asa cum ii numesc eu pe colegii mei, care imi sunt alaturi de atatia ani. Ma implic pana la cele mai mici detalii si cred in puterea exemplului, de aceea ma veti gasi mereu in mijlocul actiunii, cu energie pozitiva, creativitate si solutii.

Vad in LDRS un partener pentru lideri. Am fost mereu de parere ca un lider adevarat e definit de trei lucruri pe cat de simple, pe atat de importante:

Un lider adevarat munceste cot la cot cu echipa lui.
Un lider adevarat e atent la fiecare cuvant.
Un lider adevarat isi asuma responsabilitatea.

Imi doresc sa va cunosc si sa facem impreuna proiecte cu care sa ne mandrim. Orice idee ati avea sau nevoie de business in HORECA, ori eveniment corporate contactati-ma: carmen@ldrs.ro, 0740 104 948 .

Mariana Mitroi - Managing Partner LDRS

Sunt Mariana Mitroi si pasiunea mea e sa creez proiecte impecabile. Am o mica obsesie pentru detalii si controlul tuturor elementelor care fac parte dintr-un proiect, fie ca este o nunta sau o strategie de business in domeniul ospitalitatii. Mi se mai spune si “Mama nuntilor”, asta poate pentru ca am organizat peste 2000 de nunti in cei peste 18 ani de experienta, desi nu organizez numai nunti, ci toate acele evenimente care construiesc memoria afectiva: botezuri, aniversari, logodne sau intalniri memorabile. In cadrul LDRS sunt managing partner, alaturi de Carmen Strugari, dar formarea mea universitara in Economie si Marketing ma face sa gandesc totul prin filtrul unui manager. Astfel, am coordonat proiectele de inaugurare pentru 8 cafenele, 3 restaurante și 6 locatii destinate evenimentelor.

Experienta dobandita intr-un domeniu atat de complex cum este cel al ospitalitatii m-a inspirat sa pun la punct metode de implementare ale planurilor operationale, financiare, de marketing si vanzari. In afara de domeniul organizarii de evenimente, creativitatea mi-o pun in slujba dezvoltarii de strategii customizate specifice fiecarui proiect, fie ca e vorba de modele de business de succes pentru companii din domeniul ospitalitatii, de o petrecere privata, un eveniment de 2000 de persoane sau o conferinta.

Cred ca fiecare proiect m-a invatat ceva nou, asa ca la randul meu doresc sa transmit mai departe necunoscutele aceste industrii. De aceea, sustin in mod periodic traininguri pentru profesionistii din industrie, actuali sau viitori, cu scopul de a deveni lider in domeniu. In cadrul consultantei si managementului pe care le sustin business-urilor din HoReCa, exemplele oferite de experienta proprie sunt mai valoroase decat orice demers teoretic. Clientii nostri spun despre mine ca implicarea mea este garantia unui eveniment reusit”, dar eu cred ca acest lucru se datoreaza seriozitatii, rabdarii si atitudinii pozitive “I can do” cu care lucrez la fiecare proiect, fiind mereu “hands on”. Cu alte cuvinte, sunt acel profesionist care se uita la fiecare detaliu, ca tu sa stai fara fara griji.

Telul meu este sa dezvolt o comunitate de lideri care sa aiba satisfactia “lucrului bine facut” indiferent de dimensiunea proiectului in care au fost sau sunt implicati. Un lider adevarat, isi cunoaste limitele si tinde sa si le depaseasca prin ascultare activa si dezvoltare continua.Un lider adevarat inspira incredere pentru ca la randul lui transmite acelasi sentiment celor din jur.

Acum, ca m-am prezentat, mi-ar placea sa va cunosc pe voi. Ce idei nebune aveti? Sunt pregatita sa le implementez. Contactati-ma la: mariana@ldrs.ro, 0724 086 285 .