LDRS.RO

Cine suntem

LDRS

Consultanță HoReCa, organizare evenimente, furnizare catering

LDRS este o companie unică în domeniul ospitalității, care oferă servicii de consultanță HoReCa, management de eveniment și furnizare catering.

Fie că sunteți proprietarul unui business ce necesită o nouă abordare în contextul actual al crizei, fie că doriți să începeți acum o afacere sau pur și simplu sunteți o persoană fizică sau o companie în căutarea celui mai bun organizator de evenimente, LDRS vă transformă în liderii propriului proiect. Noi suntem cei care livrează rezultate măsurabile, cu un beneficiu incontestabil pentru imaginea voastră sau a afacerii voastre. Noi știm drumul de la ”zero” la ”hero”.

Înființată de doi experți cu peste 15 ani de experiență în industria Food & Beverage, LDRS se bucură de la început de reputația fondatorilor săi. Atu-ul lor și al echipelor conduse și formate de ei este experiența acumulată atât în zona de operațional, cât și în cea de management.

Fiecare brand are o personalitate proprie și un limbaj care îl definește, iar numele LDRS (”leaders”) vorbește de la sine. Pentru că LDRS înseamnă în egală măsură succes, eficiență, energie, creativitate, diversitate, experiență, trend, emoție, sugestie și sens.

De numele fondatorilor LDRS se leagă atât branduri faimoase (locații de evenimente, restaurante fine dining, restaurante casual și take away, baruri, baruri lounge sau cafenele) și evenimente remarcabile (conferințe, concerte, târguri expoziționale, evenimente private), cât și gusturi pline de savoare (meniuri personalizate în funcție de eveniment, de la bucătărie autentic românească la preparate moleculare).

Pentru că unul dintre obiectivele noastre este să creăm lideri în domeniul ospitalității, LDRS oferă oportunitatea unui internship în Organizare Evenimente. Echipa noastră este gata să împărtășească din cunoștințele și din experiența sa și pune la dispoziția celor atrași de domeniul ospitalității cadrul propice de a pune în practică cunoștințele teoretice acumulate la cursuri de specialitate.