Adrian Florea - Head Chef

Sunt Adrian Florea si sunt Head Chef in cadrul echipei LDRS. In cei 9 ani de cariera ca Head Chef am realizat peste 3000 de evenimente, dar cred ca ce ma recomanda cel mai mult este imecreareansa pasiune pentru gatit pe care o am in fiecare zi. Pentru mine, gatitul reprezinta creatie. Imi place sa inventez si sa reinventez retete, sa aduc bucurie in farfurie, sa creez o experienta completa, atat vizual cat si gustativ. Imi place challenge-ul pe care mi-l da un eveniment cu sute de invitati, de la crearea meniului, la partea de organizare unde este nevoie sa fiu in control si sa lucrez ca un ceas elvetian. O alta parte importanta din activitatea mea este crearea de meniuri, un lucru vital pentru succesul unui restaurant. In plus, imi place sa-mi pun experienta la lucru proiectand cooking classes personalizate si impartasind secretele invatate pe parcusul carierei cu echipa mea de chefi. Un Head Chef este asemenea unui dirijor, care trebuie sa cunoasca si sa stapaneasca toate momentele si “artstii” implicati intr-un eveniment. De aceea, atentia la detalii, managementul fiecarui minut si respectul pentru ce servim in farfurie este vital pentru ca fiecare invitat sa se bucure de cea mai buna experienta culinara.
Deviza mea este ”Work till you don’t have to introduce yourself.”

Paul Stanca - Head Chef

Sunt Paul Stanca si acum 14 ani am intrat pentru prima oara intr-o bucatarie profesionala, unde mi-am dat seama ca menirea mea profesionala este cooking-ul. Se pare ca la fel au considerat si partenerii mei, pentru ca de la inceput mi s-a incredintat nu numai supervizarea personalului, ci si a operatiunilor, iar urmatorul pas a fost sa coordonez evenimente pentru sute de persoane. Imi place mult sa lucrez meniurile pentru nunti, sa interactionez cu oamenii, sa-i inteleg si sa le ofer exact ceea ce-si doresc, punand multa creativitate si pasiune in fiecare dish pe care-l creez, de la ingrediente, la gust si plating. Ma puteti gasi des implicat in sesiunile de live cooking, dar si in cele de “Private Chef”, acolo unde ma onoreaza increderea clientilor nostri de a-si deschide usile propriilor case pentru a avea un chef personal pentru momente exceptionale. Un lucru cu care ma mandresc este capacitatea de a lucra “cost efficient” , fara a afecta calitatea si gustul preparatelor, fie ca este vorba de fine dining sau de meniuri traditionale. Echipa mea este una dedicata, in care etica, profesionalismul si respectul in bucatarie sunt esentiale.
Ne consideram “Fit for Leaders”.

Razvan Arbunea - Head Chef

 

Sunt Razvan, glumetul echipei. Zambesc mult, chiar si in momentele in care presiunea  si oboseala sunt la cote maxime. Pasiunea mea pentru gatit si pentru preparate atipice se regaseste in fiecare produs pe care il creez. Ingredientele si aromele din bucatariile traditional asiatice sunt nelipsite din retetele mele. Mi s-a spus ca reusesc sa imbin perfect produse si gusturi surprinzator de diferite. Imi place sa inovez cu zambetul pe buze, bineinteles. Am fost direct implicat in peste 500 de evenimente si le astept cu mare drag pe urmatoarele. Imi plac evenimentele in care trebuie sa imi depasesc limitele creative.

Pasiunea si zambetele sunt ingredientele secrete cu care condimentez fiecare preparat pe care il gatesc, fara ele, ar fi doar mancare.