Punctul unde experienta se imbina cu creativitatea, totul pentru a intalni exigenta voastra

LDRS Catering este o echipa dedicata si pasionata de profesionisti care creeaza strategii de consultanta si livreaza servicii de catering la cele mai inalte standarde. Dupa 15 ani de experienta in industrie, fondatorii LDRS au adus o abordare noua pe piata din Romania, construind o companie a carei deviza este excelenta: ”Fit for leaders”.

Cate o idee pentru fiecare

Meniurile noastre de coffee break, pranz, mic dejun sau cina pot fi adaptate, personalizate si livrate in orice locatie. De la specialitati romanesti reinterpretate pana la preparate asiatice sofisticate, de la un simplu mic dejun pana la un meniu fine dining, LDRS ofera proiecte complete care includ nu numai experiente culinare exclusiviste, ci si servicii impecabile, puse in practica intr-o atmosfera deosebita.

De aici incepem. Continuam in functie de ce va doriti.

In plus, echipa noastra este pregatita sa conceapa proiecte de consultanta, avand in portofoliu colaboratori si furnizori din aria catering, food & beverage, dar si locatii partenere pentru organizarea de evenimente.

Flexibilitarea, adaptabilitatea si creativitatea echipei LDRS sunt calitatile care ne fac partenerii ideali pentru clientii nostri, care pot alege sa ne incredinteze intergral realizarea unui eveniment, sau pot parcurge alaturi de noi numai o parte dintre etapele necesare alcatuirii acestuia.