LDRS.RO

LDRS Catering

LDRS Catering este o echipă dedicată și pasionată de profesioniști care creează strategii de consultanță și livrează servicii de catering la cele mai înalte standarde. După 15 ani de experiență în industrie, fondatorii LDRS au adus o abordare nouă pe piața din România, construind o companie a cărei deviză este excelența: ”Fit for leaders”.

Meniurile noastre de coffee break, prânz, mic dejun sau cină pot fi adaptate, personalizatele și livrate în orice locație. De la specialități românești reinterpretate până la preparate asiatice sofisticate, de la un simplu mic dejun până la un meniu fine dinning, LDRS oferă proiecte complete care includ nu numai experiențe culinare exclusiviste, ci și servicii impecabile, puse în practică într-o atmosferă deosebită. 

În plus, echipa noastră este pregătită să conceapă proiecte de consultanță, având în portofoliu colaboratori și furnizori din aria catering, food & beverage, dar și locații partenere pentru organizarea de evenimente.

Flexibilitarea, adaptabilitatea și creativitatea echipei LDRS sunt calitățile care ne fac partenerii ideali pentru clienții noștri, care pot alege să ne încredințeze intergral realizarea unui eveniment, sau pot parcurge alături de noi numai o parte dintre etapele necesare alcătuirii acestuia.